Inschrijven als nieuwe patiënt

 

Inschrijven als nieuwe patiënt

Huisartsenpraktijk Kersten neemt nieuwe patiënten aan.

Alleen bewoners van Capelle Middelwatering kunnen zich als patiënt inschrijven.

Patiënten kunnen zich inschrijven bij de assistentes.

U kunt u zich op de volgende manieren inschrijven:
-U haalt het inschrijfformulier op in de praktijk.
-U download het inschrijfformulier,deze vind u onderaan deze pagina.

U vult dit  met de hand in en levert dit samen met een ondertekend opzegformulier voor de oude huisarts in bij onze assistente. Bij de inschrijving dient u zich te legitimeren met een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs. Ook ontvangen wij graag een kopie van uw zorgverzekerings pas. 

Beschikt u niet over bovengenoemde legitimatiebewijzen maar wel over een vreemdelingendocument of een buitenlands paspoort dan kunt u zich hiermee ook legitimeren.

Kennismakingsgesprek

Wanneer u daar prijs op stelt kunt u nadat u zich bij ons heeft ingeschreven een kennismakingsgesprek laten plannen. Heeft u een uitgebreide medische voorgeschiedenis of wilt u ook al een probleem bespreken, dan vragen wij u een afspraak van 20 minuten te maken.

Wij verzoeken u uw eerste afspraak te plannen een paar dagen na de dag waarop u het inschrijfformulier bij ons af heeft gegeven.

Medisch dossier

Wij verzoeken u verder om uw inschrijving in onze praktijk bekend te maken bij uw oude huisarts. Het dossier zullen wij electronisch opvragen en daarna ontvangen van uw oude huisarts. Indien u nog een papieren dossier heeft, kunt het dossier bij ons afgeven of naar ons op laten sturen. De assistente zal het dossier in ontvangst nemen en verwerken. 

 

Download hier uw verklaring voor inschrijving

Contact

Spoednummer 010-4519890
 

Huisartsenpraktijk Kersten

Rembrandtsingel 1
2902 GR Capelle aan den IJssel
Telefoon:
010-4504470
Receptenlijn:
010-7410088
Fax:
010-4587301
KvK:
27198207
Routebeschrijving >